slider_ervaringen_verloop

Een paar ervaringen van cliënten

Klacht: brachioradiale jeuk
Ik heb geen jeuk meer gehad. Dit terwijl ik echt de afgelopen 4 maand geen nacht heb gehad waarbij ik geen jeuk gehad heb. Afgelopen nacht na de eerste acupunctuurbehandeling heb ik zonder koelpack geslapen en op mijn zij. Dit is echt zo lang geleden. Kan geen toeval zijn! Kan je niet vertellen hoe blij ik ermee ben. Hopelijk blijf het natuurlijk zo!
Michel, 32 jaar

Als gevolg van wervelkanaalstenose had ik een doof gevoel en geregeld zeurende pijn in mijn linker been. Ook mijn rechter been was niet optimaal, alsof het telkens opnieuw moest opstarten na lang zitten. Het dove gevoel is niet helemaal weg, maar inmiddels heb ik veel minder last waar ik erg blij mee ben. Ik vond jouw manier van werken heel prettig, je bent kalm en toegewijd bezig. Het prikken doe je vrijwel pijnloos. De guasha en cupping behandelingen vond ik ook erg prettig. Als het nodig is kom ik terug!
José, 70 jaar

Margreet is een deskundige acupuncturist en fijne persoonlijkheid bij wie ik me direct vertrouwd voelde. Ook andere kennis en kunde verweeft ze zo nodig in haar behandeling.
Ik heb  zeker baat bij haar behandelingen.
Leonie, voetreflextherapeut, 45 jaar

Ik heb de energie terug die ik graag wilde. Je hebt me weer de oude gemaakt! Dank je wel.
Kristel, 40 jaar

De kruiden die ik neem zijn smaakvol en geurig. En je voelt warmte in je lichaam als je het neemt, zoals de warmte van een klein haardvuurtje.
Esther, 56 jaar

Ik mail even voor het volgende. Allereerst wil ik je vertellen dat ik inmiddels 10 weken in blijde verwachting ben! De 3e maand dat mijn cyclus door de acupunctuur ook op 28 dagen zat was het raak. We zijn er ontzettend blij mee! Zonder de kruiden gaat het overigens met mijn hoofdpijn ook goed. Niet meer gehad.
Marinde, leerkracht, 28 jaar

Hoi Margreet! Ik wil je ook nog complimenteren met je goede werk. Zelf ben ik paar keer bij je geweest omdat ik graag zwanger wilde worden maar mijn cyclus enzo niet meewerkte. Paar keer bij jou geweest en hoppa zwanger (nu inmiddels precies 2 jaar geleden bevallen van een prachtige dochter Kris). Ik ben bij jou terecht gekomen door een vriendin die ook snel zwanger is geworden na enkele behandelingen bij jou. En daarna ook weer veel meiden doorgestuurd die zelfde verhaal hebben. Echt allemaal zwanger na een maand of 2 aan behandelingen. Nu inmiddels de 7e ofzo met goed nieuws, zwanger, dus super fijn!
Tanja, 36 jaar

Nadat ik al een hele poos erg vermoeid was en ook al verschillende onderzoeken bij de dokter had doorlopen, waar -gelukkig- niks uit kwam besloot ik toch de alternatieve genezing te onderzoeken. Door de behandeling heb ik meer rust gekregen en is mijn vermoeidheid ook erg afgenomen. Hierdoor zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik ben heel tevreden over de begeleiding, het is niet alleen de acupunctuur maar ook kleine adviezen er om heen. Je weet veel oefeningen die ook ondersteunend werken. Ik ben blij dat mijn vermoeidheid erg is gezakt. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel.
Jessica, Kapster, 26 jaar

 

Het gaat erg goed op dit moment. Ik slaap goed en heb overdag veel energie. Ik heb ook geen last meer van haaruitval en stemmingswisselingen of een depressief gevoel. Ook gaat het eindelijk goed met mijn kin. Sinds 2 weken is het rustig. Ik moest vandaag weer naar de dermatoloog en hij zei ook dat het nu aan het ‘uitdoven’ is.

Ik ben ervan overtuigd dat de acupunctuur heeft bijgedragen aan alles. Ik zit zoveel beter in mijn vel dan een aantal maanden geleden! En ik denk eigenlijk dat dat ook ten goede is gekomen aan de genezing van mijn kin.

Verder vond ik het erg bijzonder dat ik in de tijd dat ik bij jou onder behandeling stond zo goed als geen hartoverslagen heb gehad. Dit heb ik periodes heel erg. Ook voel ik me niet meer gejaagd en is mijn ademhaling rustig. Mocht ik me weer slecht gaan voelen dan zal ik ook zeker weer voor acupunctuur kiezen.
Anneloes, 32 jaar

 

Aanvankelijk stond ik er sceptisch in, maar omdat mijn ouders baat hadden gehad bij acupunctuur, heb ik ook de stoute schoenen aangetrokken. Hoewel ik goed hersteld was na een hersensinfarct een aantal jaren geleden, hield ik er een vervelende klacht aan over: zenuwpijn en een branderig gevoel in een van mijn benen. Ik had er vaak last van. En daardoor sliep ik ook nog eens slecht. Al na twee acupunctuurbehandelingen voelde ik een verbetering. Nog een paar behandelingen verder had ik amper nog last. Verrassend en verbazingwekkend!
Frank, 43 jaar

 

Ik voel me een ander mens dan twee maanden geleden, toen ik mijn eerste acupunctuurbehandeling kreeg en met de kruiden begon. Ik had vaak last van een zenuwachtig gevoel rond mijn maagstreek, vooral ‘s ochtends, een rotgevoel om mee op te staan. Inmiddels voel ik me stukken rustiger en kan ik de dag goed beginnen.
Benno, 58 jaar, beroepsmilitatir met VUT

 

Verbluffend! In het ziekenhuis zeiden ze dat er niets aan te doen was en dat ik maar mee moest leven. Inmiddels ben ik bijna van mijn eczeem af en heb ik amper nog last van jeuk. Wat een vooruitgang!
Gerard, 57 jaar

 

Ik keek er echt van op. Ik voel me na één behandeling al veel rustiger.
Hannie, 69 jaar

 

Al jaren kom ik met enige regelmaat bij Margreet. Zij weet me als het ware op de juiste golflengte afgestemd te houden. Vermoeidheid/stress, pijn, winterdips, griep of verkoudheid lost ze op met een combinatie van acupunctuur, cupping, moxa of een warmtelamp. De afgelopen maanden was mijn hele omgeving aan de antibiotica in verband met heftige griep, maar ik was er met twee behandelingen van Margreet vanaf. Hoewel ik het effect van de naaldjes intussen ken, kan ik me er iedere keer weer over verbazen dat voor en na een behandeling zo’n verschil kan maken. Hoewel de aanleiding vaak in gezondheidsproblemen ligt, ga ik graag naar Margreet toe. Ze is echt geïnteresseerd, straalt rust uit en is oplossingsgericht. Ik ben erg blij met haar behandelingen.
Nienke (53 jaar)

 

In verband met PMS-klachten besloot ik naar de praktijk van Margreet te gaan. Al na de eerste behandeling merkte ik resultaat in mijn ‘PMS-periode’. De hoofdpijn was verdwenen. Ik was verrast door dit snelle resultaat. Tijdens de behandelingen besteedde Margreet niet alleen aandacht aan de klachten door middel van acupunctuur, maar ook aan de manier waarop ik met de klachten omging. Ook kreeg ik een paar simpele tips die mij enorm geholpen hebben. Ik ben heel blij met de vermindering van de hoofdpijn en de nieuwe benadering waarmee ik mijn klachten tegemoet treed als ze er toch zijn. Ik zou iedereen deze behandelingen van harte aanbevelen.
Linda, personenschadebehandelaar, 36 jaar

 

In verband met fibromyalgie klachten en stress heb ik contact met Margreet opgenomen. Al na drie behandelingen acupunctuur had ik minder pijnklachten en stress en voelde ik me. De begeleiding was rustig en vertrouwd. Ik ben blij met de verminderde pijn en meer energie!
Kristiani, informant, 37 jaar

 

Omdat ik graag wilde afvallen, maar het mij niet goed lukte, ben ik bij Margreet terecht gekomen. Het was voor mij moeilijk om de goede motivatie te vinden en het lijnen vol te houden. Door de gesprekken met Margreet kwam ik erachter wat mij ervan weerhield om door te zetten en ging ´mijn knop om´. Ondertussen is er bijna 20 kilo af!
Miranda, activiteitenbegeleidster, 38 jaar

 

Toen ik voor het eerst bij Margreet kwam, had ik al wat positieve ervaringen opgedaan met acupunctuur. Ik had ontdekt dat deze geneeswijze voor mij een effectief middel is om beter om te gaan met colitis ulcerosa, een chronische darmontsteking die jaren geleden bij mij werd geconstateerd.

In de jaren dat ik bij Margreet onder behandeling ben, heeft zij geholpen mijn kwaal draaglijk te laten zijn. Na een behandeling voel ik me merkbaar beter, en als ik langere tijd niet ben geweest, voel ik dat ook. Daarbij is Margreet iemand die goed luistert en mede daardoor met behulp van acupunctuur nog veel meer moois kan doen, zoals het verminderen van stress.

Een deel van het succes ligt wat mij betreft ook in de manier waarop Margreet haar werk als acupuncturist doet: vriendelijk, vaardig, toegewijd en nuchter. Zij ziet acupunctuur ‘gewoon’ als een beproefde manier om mensen zich beter te laten voelen. Ze is thuis in het achterliggende gedachtegoed maar slaat je daar niet ongevraagd mee om de oren. Ik ben zeer tevreden.
Marcel (54)

 

Na iedere behandeling ervaar ik verwondering. Ik blijf het bijzonder vinden dat die naaldjes zo’n invloed hebben. Ik kwam jaren geleden voor het eerst bij Margreet omdat ik als gevolg van diabetes neuropathie heb. Ik had iedere dag ernstige pijn aan mijn voeten waardoor ik ook ‘s nachts uit mijn slaap gehouden werd. Ook al hadden de artsen een slechte prognose op de neuropathie geplakt en zeiden ze dat er niets aan te doen was, ik merkte al snel dat na een aantal behandelingen de pijn verminderde. En ik sliep beter! In het begin ondervond ik wekelijks acupunctuur. Dat is allang niet meer nodig. Nu kom ik zo’n eenmaal per maand en dat houdt de situatie stabiel, ondanks de slechte prognose. Ik heb nog maar af en toe pijn, lang zo hevig niet meer als voorheen en het gaat sneller voorbij. De behandelingen ervaar ik als zeer prettig en ontspannend. Margreet straalt rust uit en ik ervaar altijd de ruimte om mezelf te zijn. Ik kom met plezier!
Jaap, 62 jaar