Info praktijk

De praktijk: De praktijk is gevestigd in een bungalow met twee voordeuren die beiden nummer 47 dragen: de linker voordeur is van de praktijk. De wachtruimte bevindt zich achter deze voordeur, hier kun je zonder aanbellen naar binnengaan en plaatsnemen in de wachtruimte. Ook kan de voortuin als wachtruimte gebruikt worden. Je hoeft je niet te melden: je wordt vanzelf opgehaald op het tijdstip van de afspraak.

Parkeren: Parkeren kan in de grasstrook voor de praktijk of in de grasstrook voor het woonhuis dat eraan vast zit, a.j.b. niet op de oprit.

Annuleren van een afspraak: Tot 24 uur voor de afspraak kan het consult kosteloos geannuleerd worden. Doe dit bij voorkeur telefonisch. Dit heeft als voordeel dat we direct kunnen overleggen voor een eventuele vervolgafspraak. Andere mogelijkheden om een afspraak af te zeggen: per WhasApp, per SMS of per e-mail. Let hierbij op dat de annulering pas definitief is, als ik je bericht heb bevestigd.
Wanneer je binnen 24 uur je consult annuleert, wordt deze in rekening gebracht.

Weekend: de praktijk is in het weekend gesloten; mails, telefoon en SMS worden dan niet beantwoord. Ook kun je dan je afspraak niet verzetten voor de maandag.
Advies en overleg tijdens het behandelingstraject: Zolang je in behandeling bent kun je altijd vragen stellen die de behandeling of de voorgeschreven kruiden betreffen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Geheimhouding: Alles wat in het kader van jouw behandeling besproken wordt zal in geen geval doorgegeven worden aan derden, tenzij je daar uitdrukkelijk eerst zelf toestemming voor geeft. Dit zal altijd eerst met jou besproken worden.